Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Wie zijn we.

Wij zijn Sjaak en Bea van ’t Hoog en zijn in 1992 in Zuilichem komen wonen, waar we samen onze biologische melkvee boerderij hebben opgestart. Oorspronkelijk komen wij uit Schipluiden en De Lier.

Inmiddels wonen wij met onze  kinderen met veel plezier op de boerderij en zijn in 2009 gestart met de zorgboerderij, wat wij met veel liefde en plezier doen. Bea heeft in de zorg gewerkt en wilde naast het werk op de boerderij toch wel verder gaan in de zorg en koos voor het opzetten van een zorgboerderij. Vanaf 1 oktober 2018 zijn we gestopt met melken en zijn begonnen met zoogkoeien te runnen. Wij zetten ons voor 200% in om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen.

logo1000

We zijn lid van de Federatie van de Zorgboeren en ook van vereniging Zorgboeren Rivierenland. Op dit moment zijn we bezig om ons kwaliteitssysteem te laten toetsen om zo een eerste stap te zetten om in aanmerking te komen voor een erkende zorgboerderij. Twee maart 2016 hebben we het kwaliteitscertificaat binnen gehaald. Daar zijn we super blij mee. Op 28 februari 2019 is het certificaat weer verlengt tot 2022. Elk jaar moeten wij ook een jaarverslag maken. Na goedkeuring wordt deze gepubliceerd op de site www.zorgboeren.nl 

Als doel hebben wij dat we alle deelnemers willen laten genieten op onze boerderij en de omgeving. Met begeleiding willen wij ook laten zien wat er allemaal moet gebeuren op de boerderij en proberen dat zoveel mogelijk uit te voeren Het aantal deelnemers per dagdeel is maximaal 9 om het zoveel mogelijk op een familiesfeer te houden. Wij hopen dat wij nog jaren onze zorgboerderij kunnen runnen en daar gaan we ook voor !!!!

Bea van 't Hoog
Bea van 't Hoog
Boerin
06 124 471 90
0418 672 298
bea@deommedijkerhoeve.nl
Sjaak van 't Hoog
Sjaak van 't Hoog
Boer
0418 672 298
sjaak@deommedijkerhoeve.nl
LZ50

 

Klachtenreglement-clienten-zorgboerderijen